kedatangan anyar

kok milih kita

  • Kantor
  • IMG_1038
  • IMG_1041

welcome kanggo kita perusahaan

Aobang Imp. & Exp.Co. Ltd iki diadegaké ing taun 2006, dumunung ing kutha Shijiazhuang provinsi Hebei. Sawise 10 taun pembangunan, kita wis 3 pabrik kita dhewe lan produk kita kalebu Petanque / boules, Marbles Kaca, mutiara Kaca, Kaca wedhi, Stone, Hydrogel manik, Acrylic, ornamen Metal, etc. Kita produk sing utamané dipigunakaké ing olahraga, Aquarium, Toys, bangunan lan hiasan, uga didol ing luwih saka 50 negara lan wilayah kabeh ndonya. Kita bisa ngasilaké produk miturut sarat customer`s, nyedhiyani layanan siji-mandeg lan layanan siji-ing-siji kanggo kita pelanggan saka diwiwiti kanggo pungkasan, kayata desain produk, Manufaktur lan kontrol kualitas final. Kanthi fasilitas produksi terpadu, teknologi lan pengalaman profesional, kita duwe kapercayan kuwat kanggo nyedhiyani sampeyan karo produk kualitas paling modern lan competitive price.

Tampilan Online Chat!